Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@06:25:14 GMT

سطح کیفی دانشگاه های دولتی ارتقا می یابد

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۹۱۱۰۹

سطح کیفی دانشگاه های دولتی ارتقا می یابد

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالطیف روشان ؛ سرپرست وزارت تحصیلات عالی در محفل افتتاح این ورکشاپ از یک برنامه ۶ ماهه یاد آوری کرد و گفت: به اساس این برنامه سطح کیفی دانشگاه ها ارتقا یافته و هر دانشگاه جایگاه خویش را در رده بندی میان دانشگاه های کشور، منطقه و جهان تثبیت خواهد کرد.

آقای روشان، افزود: در این برنامه تدویر اجماع ملی برای تجدید نصاب تحصیلی، تاسیس مراکز تالیف و ترجمه، ایجاد مراکز تحقیقات علمی و استفاده معیاری از آن، رده بندی دانشگاه ها در سطح کشور و جهان و فارغ دهی مطابق نیاز بازار شامل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موصوف ابراز داشت: پس از ۶ ماه، ابتدا برنامه ایجاد دانشکده های جدید در رشته هایی که جامعه ما نیازمند است، به کمک متخصصین خارجی آغاز خواهد شد.

عبدالطیف روشان، کمک و همکاری موسسات کمک کننده و هیات رهبری دانشگاه ها را در تطبیق این برنامه ها خواستار گردیده، اظهار امیدواری کرد تا با تکمیل معیار های لازم، دانشگاه های با کیفیت را ایجاد و کادر های پر افتخار و شایسته به جامعه تقدیم گردد.

وی در اخیر سخنان خود، از برگزار کنندگان ورکشاپ آموزشی چارچوب تضمین کیفیت و اعتبار دهی برای ۱۲ دانشگاه دولتی و خصوصی قدردانی نموده آنرا گام موثری در جهت ارتقای کیفی دانشگاه ها خواند.

درهمین حال عبدالتواب بالاکرزی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی نیز در ورکشاب صحبت کرده، گفت: در این پروسه در گام نخست ۴ معیار حکومت داری، ۵ معیار نصاب علمی و خدمات به محصلان و ۲ معیار امکانات و تاسیسات دانشگاه ها شامل است.

وی بر پلان دقیق جهت تطبیق موفقانه پروسه تضمین کیفیت و اعتبار دهی تحصیلات عالی تاکید نموده، گفت: برای کسب اعتبار دانشگاه ها در مرحله اول ۵۱ نمره در مرحله دوم ۷۱ نمره و در مرحله سوم ۸۵ نمره تعیین شده است.

معین علمی وزارت تحصیلات عالی برای تطبیق بهتر این برنامه، دانش مدیریت، نوع رهبری برای دستیابی به ارزش ها و عملکرد های که به آن نیاز است، روحیه خلاقیت یادگیری و چگونگی پاسخگویی را از وظایف مهم رهبری دانشگاه ها خواند.

حاجی محمد نعیمی ؛ رئیس ارتقای کیفیت و اعتبار دهی وزارت تحصیلات عالی نیز صحبت کرده، افزود: مسئولان دانشگاه های شرکت کننده در ورکشاپ حاضر در رابطه به معیارهای اعتباردهی، ارزیابی خودی، چگونگی تحریر راپور و دیدگاه دانشگاه ها که شامل چارچوب معیار های ارزیابی خودی است، آموزش داده می شوند.

وی گفت: قبلا نیز تعدادی از دانشگاه ها طی برنامه های مشابه آموزش داده شده اند و این مرحله سوم این برنامه می باشد.

در مراسم افتتاح ورکشاپ نوراحمد درویش؛ رئیس برنامه تقویت تحصیلات عالی بانک جهانی (HEDP) در رابطه با نقش این اداره در تطبیق برنامه های تضمین کیفیت تحصیلات عالی و داکتر وحید عمر رئیس بخش حمایت دانشگاه ها و انکشاف نیروی بشری (USWDP) روی همکاری های نهاد مربوطه اش در زمینه صحبت نمودند.

قابل ذکر است که ریاست ارتقای کیفیت و اعتبار دهی در چوکات وزارت تحصیلات عالی در سال ۱۳۹۱ ایجاد گردیده و در جهت رسیدن دانشگاه های کشور به معیار های منطقوی و جهانی فعالیت دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۹۱۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند امروز صبح با حضور ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، سید حمید جمال الدینی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه و حسن بختیار، رئیس فعلی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه در این مراسم گفت: در مدت دو سال و ۴ ماه که مسئولیت ریاست این دانشگاه را به عهده داشته ام، معاون آموزشی وزارت بهداشت همیشه به عنوان پشتیبان، همراه و پیشرو کنار من بوده اند و همیشه به من یادآوری کرده اند که در این دانشگاه هوشمند به عنوان یک دانشگاه مستقل باید مسئله هوش مصنوعی را به عنوان یک ایده بزرگ و برگ برنده را برای وزارت بهداشت رقم بزنیم.

وی افزود: من در کنار ایشان ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی هوشمند را شناختم و اهداف دانشگاه را با همکاری جلو برده ایم، برنامه ۴ ساله عملیاتی را در دوران کاری ام طرح ریزی کردم که در سال اول در بخش ترویج برنامه ها به خوبی پیش رفت و می توانم با اطمینان اعلام کنم که ۹۰ درصد برنامه ها در این بخش انجام شده است.

خجسته ادامه داد: در این مدت برنامه های مختلفی از جمله کنگره کیش، سمینارهای مختلف در موضوعات متعدد در دانشگاه ها رقم خورد.

وی افزود: در سال دوم حوزه زیر ساخت و نیروی انسانی نیز عملیاتی شد که دانشگاه علوم پزشکی هوشمند اولین دانشگاه علوم پزشکی بود که در خاورمیانه از شورای عالی انقلاب فرهنگی مجوز گرفت.

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: ۷ محور را دنبال کرده ایم که به اطمینان می توانم بگویم در این مدت هنوز در این حوزه این ۷ محور دنبال نشده است.

خجسته گفت: آرزو دارم که با حضور رئیس جدید این دانشگاه به هدف و ایده باقری فرد که همان تثبیت هوش مصنوعی و برگ برنده عملکرد وزارت بهداشت در این دوره ۴ ساله است برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم
  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد
  • کنگره بین المللی ارتقا کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • هوای اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس