Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان امور دانشجویان گفت: در زمینه اعطای بورسیه ایران به دانشجویان کشور‌های دیگر تمرکز بر مقاطع تحصیلات تکمیلی است. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در نشست هم اندیشی همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران و افغانستان ابوالحسن ریاضی، گفت: در زمینه اعطای بورسیه ایران به دانشجویان کشور‌های دیگر تمرکز بر مقاطع تحصیلات تکمیلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ارزیابی دانشجویان متقاضی تحصیل در دوره‌های کارشناسی ارشد در کشور افغانستان و با کمک سازمان سنجش صورت می‌گیرد، ولی در دوره دکتری پذیرش دانشجو منوط به نظر گروه‌های آموزشی است.

معاون سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: ایران آمادگی دارد ظرفیت پذیرش دانشجویان غیر بورسیه و شهریه پرداز افغانستانی را افزایش دهد.

در ادامه این نشست، مهناز ملانظری رئیس دانشگاه الزهرا (س) هم با اعلام تحصیل ۸۲ دانشجوی افغانستانی در این دانشگاه خواستار اعلام به موقع اسامی دانشجویان دختر افغانستانی متقاضی دریافت بورسیه این دانشگاه شد.

وی در ادامه بر آمادگی دانشگاه الزهرا (س) برای آموزش به مربیان و مدرسان زن افغانستانی و اعطای فرصت مطالعاتی یک ساله به آنان تاکید کرد.

در ادامه این نشست محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی و دکتر صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای بر آمادگی این دانشگاه‌ها برای همکاری با وزارت تحصیلات عالی افغانستان در زمینه آموزش‌های مهارتی و تربیت تکنیسین تاکید کردند.

نسرین نورشاهی، رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی نیز در نشست هم اندیشی همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران و افغانستان افزود: در سال ۱۳۸۳ نیز قانون تغییر ساختار وزارت علوم از وزارت فرهنگ و آموزش عالی به وزارت علوم تصویب شد که این اقدام در پی مطالعات و پژوهش‌های متعددی انجام شد و ما می‌توانیم این مطالعات را در اختیار وزارت تحصیلات عالی افغانستان قرار دهیم.

وی تصرح کرد: در زمینه ارزیابی درونی نظام آموزشی نیز پیشنهاد ما این است که این اقدام توسط گروه‌های آموزشی انجام شود و در زمینه اعتبارسنجی نیز از ظرفیت انجمن‌های علمی هر رشته استفاده شود.

رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی گفت: حوزه معاونت آموزشی وزارت علوم در سال‌های اخیر بازنگری ۷۰۰ برنامه درسی را به پایان رسانده است و می‌تواند تجارب خود را در این زمینه به افغانستان انتقال دهد.

گفتنی است این نشست در پی دیدار امروز دکتر نجیب اله خواجه عمری وزیر تحصیلات عالی جمهوری اسلامی افغانستان با دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشورمان انجام شد

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۲۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی ظهر جمعه در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار کرد: استان کردستان دارای ۴۰ هزار دانشجو در سطح دانشگاه‌های استان است که ۱۴ هزار دانشجو از این تعداد متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی با بیان اینکه در حوزه کار علمی نیاز به کارهای جدیدی است، افزود: باید هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می‌خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدید شکل گیرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: عمده دانشجویان دانشگاه‌های استان مربوط به دانشگاه آزاد و پیام نور است و باید کارهای پژوهشی در دانشگاه‌ها افزایش یابد.

حجت‌الاسلام پورذهبی خاطرنشان کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه‌هایی در ارتباط با امام زمان (عج) وجود دارد و کتاب‌های معتبری در این زمینه چاپ شده و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی بر لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت تاکید کرد و بیان داشت: کار مهدویت باید به بدنه دانشگاه تزریق شود.

نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است، کار شود.

کد خبر 6095758

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم
  • دانشگاه شهید بهشتی ،دانشجویان آمریکایی اخراجی را بورسیه می‌کند
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • اتمام واکسیناسیون مرحله اول فلچ اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان