Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی صادقی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره آخرین وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد افغانستان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد افغانستان درحال حاضر جزو دانشگاه های فعال و معتبر افغانستان محسوب می شود که بسیاری از مقامات عالی رتبه کشور، فارغ التحصیل یا دانشجو ما هستند. براساس قوانین افغانستان، استفاده از استادان باتجربه دو کشور و فعالیت های علمی باعث شده تا این واحد مورد تایید قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به عملکرد واحد افغانستان باعث شده تا از لحاظ مالی در وضعیت قابل قبولی قرار بگیریم و در 9 سال اخیر علی رغم اختصاص مبالغ بالاجهت مالیات، اجاره بهای ساختمان، به صورت مستقل و متکی به درآمد های خود واحد، اداره امور مالی را در دست بگیریم.

صادقی ادامه داد: درحال حاضر هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد افغانستان مشغول به تحصیل هستند و حدود 500 نفر از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند. این درحالی است که شخصیت های برجسته سیاسی، اقتصادی، حقوقی در این واحد تحصیل کردند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد افغانستان اظهار کرد: فعلا برای توسعه دانشگاه ها در ایجاد شعبه و راه اندازی رشته های جدید شرایط موجود نیست. وزارت تحصیلات عالی کشور با دستور مستقیم رئیس جمهور با هدف افزایش کیفیت دانشگاه ها توسعه کمی آنها را ممنوع اعلام کرده است تا بتوانند خود را بامعیار های مطرح شده وزارت تطبیق بدهند.

وی تصریح کرد: پس از سپری شدن مراحل سه گانه و کسب اعتبار از سوی وزارتخانه، اجازه توسعه و ایجاد شعبه و رشته های جدید به دانشگاه داده می شود. باتوجه به این موضوع ما درحال آماده سازی عبور از مراحل سه گانه هستیم تا مجوز توسعه و ایجاد واحد های جدید را از وزارت تحصیلات عالی دریافت کنیم.

صادقی عنوان کرد: امیدواریم با حمایت های سازمان مرکزی و ایجاد برخی زیرساخت های مناسب عمرانی، بتوانیم در سال های آتی اعتبار لازم را جهت توسعه از سوی وزارت تحصیلات کسب کنیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد افغانستان خاطرنشان کرد: وزارت معارف در افغانستان مسئول مدارس بوده و ارتباطی با دانشگاه ها ندارد. مسئولیت دانشگاه ها با وزارت تحصیلات عالی است که دانشگاه آزاد در این زمینه توانسته ارتباط بسیار خوبی با وزارت برقرارکند و با رعایت کامل قوانین همواره جایگاه معتبری در وزارت تحصیلات عالی داریم.

ایجاد شعبه یکی از اولویت های اصلی ما است و در برنامه سه ساله ای که داریم ایجاد شعبه در صدر آن قراردارد. با توجه به متقاضیان فراوان در استان های مهمی همچون مزار شریف و هرات برای تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد افغانستان وجود دارد مجوز های لازم را کسب خواهیم کرد.

وی با اشاره به اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی واحد افغانستان یادآور شد: ایجاد شعبه یکی از اولویت های اصلی ما است و در برنامه سه ساله ای که داریم ایجاد شعبه در صدر آن قراردارد. با توجه به متقاضیان فراوان در استان های مهمی همچون مزار شریف و هرات برای تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد افغانستان وجود دارد مجوز های لازم را کسب خواهیم کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد افغانستان تاکید کرد: در سال 98 هدف اصلی ما در درجه اول گرفتن امتیاز برگزاری دو کلاس در هر رشته برای دانشگاه بوده است که مراحل ابتدایی فعالیت ها انجام شده است. امیدوارم به زودی مجوز های برگزاری کلاس ها صادر شود. در درجه دوم سال گذشته مرحله اول تضمین کیفیت وزارت تحصیلات عالی را با موفقیت پشت سرگذاشتیم و در تلاش هستیم تا معیار های عبور از مرحله دوم را بدست آوریم. برای رسیدن به این هدف قصد داریم دانشگاه را در ساختمانی جدید با معیار های مناسب به مرکز شهر انتقال دهیم تا امتیاز لازم را از وزارت تحصیلات عالی کسب کنیم.

صادقی عنوان کرد: مهم ترین اتفاق سال 97 سفر هیات عالی رتبه از سازمان مرکزی به کابل بود که از واحد افغانستان هم بازدید کردند. همچنین در این سفر زمینه های ایجاد راه اندازی مدارس سما فراهم شده است.

وی در پایان گفت: متاسفانه نه ما و نه هیچ دانشگاهی در افغانستان بودجه ورزشی ندارند. البته درمقطع کارشناسی دانشگاه ها باید فضایی برای ورزش داشته باشند اما به دلیل مسکونی بودن ساختمان های استیجاری فضایی برای ورزش وجود ندارد. با توجه به دید دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی به زودی هیاتی برای بررسی شرایط خرید زمین در اواخر خردادماه سال جاری به کابل سفر خواهند کرد.

انتهای پیام/

28 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی واحد افغانستان دکتر صادقی دکتر ولایتی دکتر طهرانچی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد افغانستان دکتر صادقی دکتر ولایتی دکتر طهرانچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۸۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی

از میان ۲۰ تن از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، پنج نفر اصفهانی فعال در این دانشگاه در میان پراستتنادترین استادان معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ارائه مقالات و تحقیقات علمی و پژوهشی از جمله فعالیت‌های استادان و دانشمندان فعال در مراکز دانشگاهی و آموزش عالی است که ذیل همین فعالیت‌ها استناد به مقالات و پژوهش‌های برتر علمی روز جهان از سوی استادان بعنوان یک شاخص شناخته می‌شود.

شاخصی که در کشورهای توسعه یافته و مدرن به نسبت دیگر کشورها بالاترین درصدها را نشان می دهد و کشورهایی از جمله آمریکا، چین، انگلستان، آلمان و استرالیا در این بین سرآمد پراستنادترین‌ها هستند.

در کشورمان نیز دانشگاه آزاد اسلامی نیز ۲۳ هزار عضو هیئت علمی وابسته و پیوسته فعالیت دارند، که با طرح ها و برنامه‌ریزی های مدیران این دانشگاه استادان در حمایت از اساتید فناور، زمینه ارتقا علمی و تحقیقاتی استادان، رشد ۹ برابری به نسبت چهاردهه اخیر رشد نشان می‌دهد.

استان اصفهان با داران بودن مراکز متعدد دانشگاهی، آموزشی و دانش بنیان از جمله مناطقی است که توانسته در بین پراستنادترین استادان جای گرفته و از میان ۲۰ استاد برتر پنج استاد پراستناد را به خود اختصاص دهد.

دکتر «داود طغرایی سمیرمی» از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر اصفهان، با ۶۴۹ مقاله و ۲۳ هزار و ۷۶۲ استناد در میان همه استادان دانشگاه‌های آزاد کشور سرآمد است و در جایگاه اول این فهرست جای گرفته است.

دکتر مسعود افرند با ۲۲ هزار و ۴۳۵ استناد از دانشگاه نجف آباد، دکتر آرش کریمی پور با ۱۵ هزار و ۷۶۳ استناد از واحد دانشگاهی نجف آباد، دکتر علی‌رضا نظام زاده اژیه با ۱۲ هزار و ۶۹۱ استناد از دانشگاه شهرضا و دکتر حمیدرضا بخششی راد با شش هزار و ۷۵۶ استناد از دانشگاه آزاد نجف آباد چهار استاد دیگری هستند که نامشان در میان استادان پراستناد جای گرفته است.

سهم این پنج استاد در مجموع ۸۱ هزار و ۴۰۷ مورد استناد به مقالات آنها از سوی محققان و دانش پژوهان بوده است.

کد خبر 749594

دیگر خبرها

  • ایجاد مرکز لجستیکی تجاری در هرات
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • آغاز مسابقات کریکت نابینایان ‌در مزار شریف
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد