Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، عبدالباقی حقانی، وزیر تحصیلات عالی طالبان گفت که دلیل ادامه تعطیلی دانشگاه‌های دولتی مشکلات اقتصادی بوده و با حل شدن این موضوع به‌زودی بازگشایی می‌شوند.

حقانی امروز (چهارشنبه، ۲۲ دی) در یک نشست خبری در کابل، گفت: در سراسر افغانستان ۴۰ دانشگاه دولتی و ۱۵۰ دانشگاه خصوصی فعالیت دارند که تمامی دانشگاه‌های خصوصی از ۱۵ ماه شهریور تاکنون فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرپرست وزارت تحصیلات عالی طالبان افزود: این وزارت برای استانداردسازی تمام نهادهای تحصیلی افغانستان متعهد است و به آن عده از دانشگاه‌های خصوصی که مجوز ندارند، پس از این اجازه‌ جذب دانشجو را نخواهند داد.

حقانی تأکید کرد که تلاش می‌کنند تا نظام تحصیلی افغانستان با سایر کشورهای جهان رقابت کند.

وی با اشاره به جذب دانشجویان در بورسیه‌های تحصیلی، گفت که در این باره تاکنون با وزارت‌های تحصیلات عالی کشورهای ترکیه، ایران، پاکستان، ازبکستان و همچنین اتحادیه اروپا دیدار و گفت‌وگو کرده است.

حقانی یک بار دیگر تأکید کرد: نظام تحصیلی افغانستان باید برمبنای نظام اسلامی استوار باشد و تمام قوانین شرعی در نهادهای تحصیلی باید رعایت شود.

انتهای پیام/ 

منبع: تقریب

کلیدواژه: دانشگاه افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۷۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، اصغر جهانگیر گفت: با ایجاد ستاد اقتصاد مقاومتی در قوه قضائیه به تولید و بخش خصوصی دقیق و تخصصی پرداخته شده و با حمایت از سرمایه گذاری موانع تولید برطرف می شود.

وی تغییرات مداوم در ساختار دولتی و اداری را آفت توسعه و عامل سردرگمی سرمایه گذاران برشمرد و افزود: تغییرات مدیریتی عامل ناقص اجرا شدن سیاست‌های کلان است و این سیاست‌ها در برخی از موارد ممکن است اصلا اجرا نشود.

اصغر جهانگیر گفت: سال گذشته قرارداد‌های عادی پر تکرار مانند معاملات ملکی در قوه قضائیه ساماندهی شدند و آمادگی داریم این اقدام را در منطقه آزاد کیش هم اجرا کنیم.

دیگر خبرها

  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • دانشگاه جزیره جدا از جامعه نیست/در آینده‌ای نزدیک شاهد تحولات بزرگی در جهان خواهیم بود
  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • بخش خصوصی؛ضدتحریم،ارزآور
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • دستگیری متهمان ۲۰ فقره سرقت از اماکن دولتی و خصوصی در طرقبه شاندیز